AMPOSTA

Els paisatges del món, a les pantalles del MónFILMAT


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | AMPOSTA

02/07/2018

El vent burgalés de Meritxell Colell i els paratges de Formentera Lady, de l'òpera prima de Pau Durà han estat els encarregats d'inaugurar la tercera edició de MónFILMAT. El festival de cinema i paisatge de les Terres de l'Ebre aposta pel cinema d'autor i es caracteritza per pel·lícules que estranyament podrem veure a les sales de cine. Amb tot busca la relació entre l'espectador i el creador.

La proximitat que este dissabte al vespre podien sentir els espectadors ampostins es va notar en Formentera Lady, una pel·lícula protagonitzada per José Sacristán, que arriba a la pitiüsa tocant un banjo, i veu com de sobte la seua tranquil·la vida de hippy ha de canviar per ajudar a la seua filla a fer-se càrrec del net.

Diumenge va ser el torn de Con el Viento, un híbrid entre la dansa i el cinema que transcorre en un poble al nord de Burgos. La pel·lícula de Meritxell Colell és la tercera vegada que es pot veure a Espanya després d'haver sigut estrenada a Berlín.

Prèviament a la inauguració de MónFILMAT ha començat la proposta de creació audiovisual col·lectiva Kino Tarragonik. Durant uns dies, una trentena d'inscrits en esta proposta dirigida per Priscila Alegre crearan diferents audiovisuals que es projectaran en el marc del festival.

Enguany, MónFILMAT projectarà 10 pel·lícules de llarga durada i 25 curtmetratges de països europeus, de l'Àsia de l'Amèrica del Nord i de Llatinoamèrica.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>