TORTOSA

Els petits dels trilercavons aconsegueixen bons resultats


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | TORTOSA

14/06/2018

Els triatletes escolars del CE Trilercavons Terres de l'Ebre estan fent una bona temporada arreu del territori.

Quatre triatletes d’aquest club van participar en el IV Aquarun Basiliscus a Benicarló. Una prova que pertany al circuit autonòmic del triatló de la Comunitat Valenciana, i que va comptar amb 300 menors inscrits entre totes les categories.

En aquesta ocasió en categoria infantil femenina, Anna Nadal representava al club amb un gran resultat, arribant tercera a la línia de meta. En categoria aleví masculí, David Monlleó quedava entre els 10 primers, i tot seguit arribava el seu germà Marc Monlleó. Per finalitzar, en categoria benjamí masculí, Xavier Nadal va arribar cinquè en una cursa que va dominar clarament en el segment de natació.

Al mateix temps a la localitat aragonesa d'Alcany es va celebrar la primera prova del circuit autonòmic de triatló en categories menors.

La representació ebrenca per part dels membres del C.E Trilercavons va destacar en categoria infantil femenina, on Anna Nadal guanyava la prova. En Infantil masculí Pau Prades va ser quart, i el seu germà Marc cinquè. En les categories benjamí masculí, Aleix Prades va aconseguir la segona plaça, i Xavier Nadal va acabar quart.

Cada cap de setmana els Trilercavons participen en curses de diferents categories i distàncies, majoritàriament triatlons i duatlons.

La propera competició es diputarà aquest diumenge 17 de juny a Casp, on també hi haurà força representació dels triatletes de les nostres terres.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>