AMPOSTA

Els petits ja saben com actuar davant una aturada cardiorespiratòria


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

16/10/2018

Alumnes de tercer i quart de primària d’Amposta, ajudats per alumnes de secundària, han après aquest dimarts com actuar en cas de trobar-se amb un cas d’aturada cardiorespiratòria. Es tracta d’una activitat emmarcada en la celebració del Dia Europeu de Conscienciació de l’Aturada Cardiorespiratòria, aquest dimarts 15 d’octubre. L’activitat s’ha repetit a Tortosa, Gandesa, Móra d’Ebre i l’Ampolla. Des d’Amposta, l’adjunta a direcció de l’Atenció Primària a les Terres de l’Ebre ha explicat la iniciativa.

Les activitats programades ha format els escolars seguint la metodologia del Consell Català de Ressuscitació en les actuacions fonamentals per salvar vides: aproximació segura, comprovar resposta; capacitat per buscar ajuda; saber obrir la via aèria, comprovar la respiració i trucar al 112. També s’ha mostrat com fer les 30 compressions. Un dels estudiants que ha fet de monitor, Xavi González, explicava que l’objectiu és que els més petits sàpiguen actuar.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>