SANT CARLES DE LA RÀPITA

Els socialistes demanen el seu suport a la gent de l’Ebre de cara a les municipals


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | SANT CARLES DE LA RÀPITA

14/05/2018

El Casal Cultural ‘El Maset’ de La Ràpita ha acollit la reunió del Consell de la Federació del PSC a l’Ebre. A l’acte han assistit representants del partit com el membre de l’executiva federal del PSOE, Francisco Salazar i el secretari d’organització del PSC, Salvador Illa. Aquest últim ha demanat a la gent de les Terres de l’Ebre el seu suport de cara a les properes municipals. Illa assegura que el govern català se’n riu d’aquest territori.

Illa, que ha definit les Terres de l’Ebre com un dels llocs més abandonats pel govern de la Generalitat en la darrera legislatura, ha demanat reflexió als votants i ha criticat que se’ls hagi fet fora d’alguns ajuntaments i consells comarcals.

Illa també ha tingut paraules per al candidat a la Generalitat, Quim Torra, a qui diu, no donaran suport. Si finalment Torra surt investit li demanen respecte a la legalitat, que governi per a tots els catalans i que estigui a l’alçada del càrrec.

Per la seva banda, Francisco Salazar, ha valorat que la situació política actual entre Catalunya i Espanya passa per un nou projecte a l’estat espanyol que integri Catalunya i que sigui conscient de la diversitat identitària.

Sobre els últims moviments polítics a Catalunya, Salazar ha assegurat que no es pot deixar el país a mans d’un projecte personalista sinó un projecte de país que respecti les institucions i que serveixi als catalans.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>