AMPOSTA

Els veïns d’Amposta voten rehabilitar la façana fluvial


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

11/12/2018

La rehabilitació de la façana fluvial ha estat el projecte guanyador del procés de pressupostos participatius Tu fas Amposta!, amb un total de 3.896 punts. Aquest projecte, que contempla actuacions de millora de la façana fluvial en especial des del pont cap a la descàrrega del Canal, va ser votat per 1.383 persones. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha explicat que al pressupost del 2019 ja s’incorporaran 150.000 euros per a poder començar amb la recuperació de la façana fluvial, un projecte que complementarà el que ja fa prop de dos anys va engegar el consistori amb la recuperació de l’arc gòtic de la façana i la neteja de la part que va des d’aquest arc cap a la desembocadura del riu Ebre.

Les altres propostes més votades van ser la continuïtat al passeig Canal, vegetar i ombrejar les zones verdes, i el carril bici. Tomàs ha explicat que els resultats els ajudaran a saber que és allò que vol la ciutadania.

Quant a participació, van votar un total de 2.275 persones majors de 16 anys empadronades actualment a Amposta, xifra que representa un 13,01% del total de 17.390 persones. Una participació que asseguren és similar al registrat en altres poblacions de les mateixes característiques.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>