L'AMETLLA DE MAR

Emoció a la part alta de la segona catalana

Albert Pascual | L'AMETLLA DE MAR

04/04/2016

Dos gols d'Àlex Alegre van donar els tres punts a l'Aldeana en el partit clau que l'enfrontava amb l'Ametlla de Mar, rival directe en les posicions altes de la taula classificatòria.

Amb tot el partit va ser molt igualat i l'Ametlla va deixar que dominés l'equip visitant i sorprendre-lo al contraatac.

Va tenir opcions l'equip local en avançar-se quan el jugador de l'Aldeana Uliaque va cometre penal i Sergi Auré va aconseguir parar el xut de Pepe.

A la segona part ja es van deixar veure els dos gols. Àlex Alegre rep l'assistència de Nassi per fer l'1 a 0 per a l'Aldeana al 53'. Això va afectar l'equip calero que va estar incapaç de reaccionar i de nou Àlex Alegre va marcar el gol de la tranquil·litat al minut 89'.