Emocionant derbi ebrenc a l'Aube

Albert Pascual | DELTEBRE

10/10/2016

Emocionó al derbi de les Terres de l'Ebre d'aquest cap de setmana a l'Aube. Un Jesús i Maria molt necessitat de punts rebia a una Rapitenca molt més regular en aquest inici de lliga.

Els locals li ho van posar molt complicat als mariners en una banqueta que estrenava Chema Esteban per al Jesús i Maria.

Tot i que la Rapitenca va començar millor i amb alguna ocasió de perill, el Jesús i Maria no va tardar en reaccionar i de fet, va ser l'equip que va inaugurar el marcador amb l'1 a 0 de Ferreres al quart d'hora.

La Rapitenca però va anar a buscar l'empat i el va aconseguir al 33 en una jugada on no queda clar si l'autor del gol, Fernando Damián, estava en posició de fora de joc. Amb aquesta situació s'arribava al temps de descans.

A la tornada però, la Rapitenca va sortir més decidida i al minut 52 Samuel Garcia marcava l'1 a 2 per al conjunt mariner, un gol protestat pels jugadors locals en veure que havia un jugador rapitenc estès a terra al costat de la porteria, i que l'àrbitre no havia aturat el partit. La falta de reacció local la va aprofitar el conjunt blau per marcar aquest segon gol.

A partir d'aquest moment el Jesús i Maria va entrar en una mala ratxa, primer amb la lesió de Ferreres que era substituït per Aleix Franch, i després pel gol en pròpia porteria d'Agustí Martí que pràcticament sentenciava el partit a favor de la Rapitenca.

Jacob Cid ampliaria al 83 per fer l'1 a 4.

Una falta a favor del Jesús i Maria l'aprofitaria Adrià Valsells a un minut per al temps afegit per anotar el 2 a 4 final.