AMPOSTA

Empat que complica la disputa del play-off

Albert Pascual | AMPOSTA

05/04/2016

Pas enrere de l'Amposta Lagrama d'handbol en empatar a 29 el partit que jugava a casa contra la Lleidatana. Ja d'entrada els hi va costar a les ampostines situar-se en el partit i no va ser fins al minut sis quan van poder anotar el primer gol. Tot i el nefast primer parcial amb 0 a 7, el segon va suposar una reacció espectacular marcant-se un 8 a 1. Així es va arribar a un resultat d'empat a 13 gols al temps de descans.

La reacció no va seguir a la represa del joc que va ser una constant d'empats al marcador fins que quan faltaven quatre minuts l'Amposta va aconseguir una lleugera avantatja de dos gols amunt 28 a 26 que no van saber aprofitar. El tècnic Vujasinovic demanant temps mort va fer reaccionar a les lleidatanes empatant a 29 el partit a un minut pel final.

Tot i demanar-lo després Mateu Castellà de poc va servir. Les ampostines van fallar un penal enviant el baló al pal i afortunadament les lleidatanes, també van fallar el seu gol de la victòria.

Amb aquest resultat l'Amposta és quart amb 25 punts a un del Castelldefels i a tres del Puchi.