ALCANAR

Empat que no beneficia a ningú

Albert Pascual | ALCANAR

04/04/2016

Empat a tres gols en el partit que enfrontaven a l'Alcanar amb el Gandesa al camp de la Fanecada. Tot i el bon inici dels canareus amb un primer gol de Brayan al primer minut de partit, però l'alegria no duraria molt i el Gandesa, al minut 3' igualava el marcador amb el gol de Cristian que tornava a ficar el comptador a zero.

El marcador no es va moure durant la resta de la primera meitat,i on només cal destacar el canvi del porter gandesà Rojas al quart d'hora per unes molèsties. L'entrada del jove Guillem no va ser al·licient per a l'Alcanar que quasi no va arribar a la porteria contraria.

Després del descans, i tot dins del mateix minut, per una banda avançava Dilla al Gandesa, i per l'altra Valsells tornava a igualar el marcador per a l'Alcanar en un primer minut de la segona part boig.

D'aquesta forma tornava a començar el partit i s'igualava al mig del camp.

De nou seria Brayan qui avançaria als canareus amb el 3 a 2 al minut 64' i a la Fanecada ja pensaven amb els tres punts, però Dilla, al minut 73' marcaria el definitiu empat a tres.

Tot i això encara va haver-hi més oportunitats que no es van materialitzar, la més clara la d'Adrià en un llançament de penal favorable a l'Alcanar que Guillem aconseguia aturar.

Al final, un punt per a cada equip que no li serveix de molt a l'Alcanar que està en una delicada posició a la taula classificatòria. Tampoc per al Gandesa que necessitava els tres punts però amb la victòria de La Riera en guanyar al Godall ha servit de poc.

Derrota del Tortosa i golejada de l'Ulldecona Altres resultats de la segona catalana són la derrota del Tortosa al camp del Camarles per 1 a 0, un resultat que el fa baixar fins a la tercera posició després de la victòria del Valls. Els tortosins jugaren en un home menys des del minut 21 però van saber plantar cara però sense sort a la porteria.

Gran victòria de l'Ulldecona en golejar 1 a 4 al Torreforta i d'aquesta manera, l'equip faldut signa la seva tercera victòria consecutiva. Chimeno amb dos gols va ser el jugador més destacat de l'encontre.