TORTOSA

En marxa la recollida d’aliments de primavera a Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

04/05/2018

El Banc dels Aliments torna a fer una crida a la col·laboració ciutadana per aportar durant el 4 i 5 de maig, el màxim nombre d'aliments per a les persones necessitades. 650 seran finalment els voluntaris que al llarg del cap de setmana participaran en la recollida per tots els supermercats de Tortosa.

Des del Banc dels Aliments recorden quins són els aliments preferents durant aquest recapte: oli, llet, llegum cuit, i conserves de peix i verdura en una nova acció solidària que esperen serà un nou èxit.

El portaveu del Banc dels Aliments a les Terres de l'Ebre ha recordat a totes les entitats col·laboradores, i ha posat en relleu accions com la del Mercat Municipal de posar a preu de cost els aliments bàsics per afavorir la donació.

Anualment el Banc dels Aliments reparteix 500.000 kilos d'aliments entre les persones i famílies necessitades. El seu objectiu és dignificar la pobresa i permetre que els pocs recursos que generen, els puguen dedicar a altres necessitats.

La recollida d'aliments de primavera es podrà realitzar fins dissabte al vespre als supermercats i mercat de Tortosa.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>