JESÚS I MARIA

Endollats

Albert Pascual | JESÚS I MARIA

29/02/2016

Partit fàcil per als jugadors d’Antoni Teixidó que pareixen decidits a lluitar per intentar pujar a tercera divisió. El Catllar, cuer de la categoria amb només tres punts, no va poder fer res enfront de la piconadora deltaica.

No va tardar el Jesús i Maria en mostrar les cartes. Ja al minut 9’ de partit, el debutant Jordi Roca realitza una centrada que empalma de cap José Mari fins al fons de la porteria tarragonina.

El primer temps acabaria amb dos gols més. El 2 a 0 arribaria al minut 39’ quan Ike acaba una gran jugada després de recuperar la pilota al centre del camp. El 3 a 0 el faria de nou José Mari, després d’una jugada combinada amb Jordi Roca al minut 43’.

A la segona meitat el Jesús i Maria va seguir amb el mateix ritmee i al minut 69’ José Mari envia una pilota al pal que recupera Iván González per fer el 4 a 0.

A continuació el 5 a 0 al minut 72’ amb un gran gol de Cuenca disparat des de la frontal i enviant la pilota a l’escaire.. Poc després Ike trauria una falta ràpidament que aprofita Iván González per marcar el sisè al minut 83’.

No tindria pietat l’equip local i Gallego marcaria el setè gol del Jesús i Maria al minut 83’ i finalment, José Mari, marcaria el vuitè i definitiu gol al 90’. Aquest gol suposaria un hat trick en el primer partit amb l’equip ebrenc.