DELTEBRE

Enlairem Deltebre vol soterrar i entubar el desaigüe del Préstamo


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | DELTEBRE

15/05/2019

Enlairem Deltebre planteja 55 projectes en equipaments i infraestructures per als propers anys. Un dels més destacats consisteix en soterrar i entubar el desaigüe del Préstamo en diferents trams i fases d’execució. El candidat d’Enlairem Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que aquesta actuació ha de resoldre un greuge històric que afecta a la salubritat pública del municipi. El primer tram que s’executaria seria el de la travessia dels Torreros i la intenció de Soler és que l’actuació, que en global té un cost d’uns 10 milions d’euros, sigui finançada per la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre.

Enlairem Deltebre també vol ampliar del polígon industrial.



Altres propostes d’Enlairem Deltebre són convertir el port de Deltebre en un port de referència tant per a les embarcacions pesqueres com per les embarcacions nàutiques i esportives, o habilitar una sala d’exposicions annexa a la biblioteca Delta de l’Ebre amb una subvenció de 150.000 euros vinculada al departament de Cultura.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>