TORTOSA

Entra en funcionament la nova Unitat d'Assistència Nefrològica a l'Hospital de Jesús


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

30/07/2018

Des d'este dilluns està en marxa la nova Unitat d'Assistència Nefrològica de Tortosa. Els pacients d'hemodiàlisi ja reben els tractaments a les noves instal·lacions construïdes a l'Hospital de la Santa Creu de Jesús.

El nou equipament millora l'atenció als més de 150 pacients d'hemodiàlisi i als 3.000 que anualment s'atenen en consultes externes gràcies a la modernització que suposa el nou equipament. Des de 1980, l'Hospital de la Santa Creu de Jesús és el centre de referència a l'Ebre per als malalts amb patologies renals.

La nova Unitat d'Assistència Nefrològica s'ha construït just al costat de l'accelerador lineal. El nou edifici, de planta baixa i accessible, ocupa una superfície de 1.400 m² on s'han ubicat 3 consultoris polivalents, hospital de dia, despatx mèdic i biblioteca. Per a la realització del tractament es disposa d'una sala amb capacitat per a 40 pacients amb monitoris d'última generació i llits elèctrics per millorar la seua comoditat. S'ha equipat també amb televisors amb auriculars, il·luminació individualitzada i altres mecanismes per preservar la intimitat dels pacients. També hi ha una sala per a pacients aguts i una altra per als que precisen aïllament, amb personal propi i accessos exclusius.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>