AMPOSTA

Entrega i dedicació per a salvar l'equip

Albert Pascual | AMPOSTA

11/04/2016

Molt bon partit de l'Amposta enfront del segon classificat, el Vilanova. Tot i això, l'empat a tres finals no ha fet justícia en un partit que mereixia ser guanyat per l'equip del Montsià.

Callarisa quan el partit només feia tres minuts que havia començat, avançava l'equip local.

Poc duraria l'alegria a l'estadi, ja que Juanjo empataria al minut 7 gràcies a un fort xut des de l'exterior de l'àrea que res podria fer Selu.

L'Amposta però, ha tingut diverses ocasions per anotar el segon gol a l'electrònic, però poca sort... Morillas, a pocs minuts pel descans, avança als del Garraf.

A la segona meitat, l'Amposta entraria al terreny de joc amb ganes i ja al primer minut, el jove Arnau empata el partit per als locals. L'equip d'Albert Company estava desplegant bon joc, intensitat i verticalitat, i la il·lusió a l'estadi era veure guanyar els tres punts. Un públic que comptava amb la presència d'un extècnic, Antoni Teixidó, avui al Jesús i Maria.

Però el Vilanova no deixava tampoc de pressionar i al minut 65', Adri tornava a avançar al conjunt visitant en el marcador.

Amb només 25 minuts al davant, l'Amposta s'aboca a l'atac i realitza canvis per donar més perill a la porteria vilanovenca.

Arnau, l'heroi del partit, transforma el 3 a 3 definitiu, un gol molt aplaudit pel nombrós públic aplegat a l'estadi municipal.

Ja en temps afegit, el porter Selu ha aturat un gol cantat. L'Amposta també tindria la seva ocasió de perill per endur-se els tres punts.

Amb aquest resultat, l'Amposta encara està en zona de descens, però a falta de set jornades encara no es pot tirar la tovallola.

Empat del Jesús i Maria i golejada a la Rapitenca
Mals resultats per al Jesús i Maria i la Rapitenca. El Jesús i Maria visitava el camp del Terrassa i s'havia de conformar amb un punt després d'empatar a zero el partit. Per la seva banda la Rapitenca tornava golejada d'Igualada, equip que guanyava als del Montsià per 5 a 2. Amb aquests resultats el Jesús i Maria continua sisè, ara amb 45 punts i la Rapitenca en la dotzena posició amb 35.