TORTOSA

Es busquen 500 voluntaris per als WSG 2019


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

30/04/2018

Comença la campanya per fer-se voluntari dels World Sports Games del 2019. Al voltant de 500 persones es necessiten per ajudar en el treball previ i durant els dies de competició d'aquests jocs esportius amateurs que se celebraran a les Terres de l'Ebre el juliol de l'any que ve.

Amb aquest perfil de persona jove, la campanya per fer-se voluntaris s'ha presentat durant l'Expoebre amb el reclam d'alguns jugadors americans del Club Bàsquet Cantaires, i és que l'Ajuntament de Tortosa posa èmfasi en la necessitat de ser jove i amb coneixements d'idiomes com l'anglès, francès a més del català i castellà.

Poden fer-se voluntaris totes aquelles persones majors de 16 anys. La seua missió serà la d'acompanyar a cada delegació fins a la seu esportiva. La idea final és establir un vincle entre els voluntaris i els participants als World Sports Games.

L'alcaldessa també ha avançat que de cara a la tardor es podrà avançar el nom d'alguns dels països que participaran durant el congrés del CSIT que s'organitzarà a Tortosa.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>