AMPOSTA

Es disparen les sol·licituds d’ajudes a l’Oficina d’Habitatge del Montsià


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



G.M. | AMPOSTA

29/08/2018

Des del mes de març fins al juliol, l’Oficina d’Habitatge del Consell Comarcal del Montsià ha dut a terme una campanya de comunicació per informar la ciutadania de les diferents subvencions a l’habitatge que l’Agència Catalana de l’Habitatge obre cada any. Un cop acabats els terminis de les 3 tipologies d’ajuts, destaca que s’han atès més d’un miler de famílies, a les que s’ha assessorat des de l’Oficina de quines eren les condicions i requeriments per a cadascuna, així com la correcta tramitació de la sol·licitud.

En el cas dels ajuts al lloguer, s’ha passat de 685 a 833 sol·licituds tramitades, la qual cosa permetrà que unes 200 persones més tinguin la possibilitat de beneficiar-se d’aquestes ajudes per al pagament del lloguer. Pel que respecta a les subvencions per obres a l’interior d’habitatges de persones grans, s’han doblat les demandes, destacant que la gran majoria són per a adaptar la cambra higiènica a les necessitats de la gent gran, millorant-ne així la seva qualitat de vida del dia a dia.

Per a reformes d’edificis residencials, que l’any anterior no havia tingut demanda, s’ha passat de 0 a 7 sol·licituds, i són bàsicament obres de millora de l’eficiència energètica i conservació de l’estructura.

Com a novetat d’enguany des de l’Oficina Comarcal d’Habitatge es va posar en pràctica una millora de l’atenció a l’usuari, donant la possibilitat de demanar cita prèvia i així organitzar millor els tràmits, reduint el temps d’espera, que va funcionar força bé. Això, acompanyat d’una campanya de comunicació tant a xarxes socials com a premsa escrita per tal d’informar a la ciutadania de les convocatòries de 2018, ha fet que les sol·licituds es disparen entre la ciutadania del Montsià, que podran rebre suport econòmic per al lloguer o bé per a la reforma dels seus habitatges.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>