TORTOSA

Es podrà pagar la zona blava de Tortosa des del mòbil


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

07/05/2018

La modificació de l'ordenança municipal de circulació serà un dels temes a proposta de l'equip de govern de PDeCAT i Esquerra per al ple ordinari de dilluns al vespre. Així les coses, només augmentarà, segons l'IPC, el preu de l'aparcament a la Plaça Alfons XII, la resta d'aparcaments i zona blava quedaran congelats. Però la principal novetat és el projecte per poder pagar amb una aplicació des del telèfon mòbil l'aparcament regulat. Amb el pagament des del mòbil, no caldrà fer tiquet i els agents d'estacionament tindran registrada la matrícula al seu dispositiu de control. D'altra banda es limitarà l´ús dels carregadors per a vehicles elèctrics a dos hores.

En el ple ordinari del mes de maig, el consistori passarà a aprovació les factures extrajudicials, que "han quedat al calaix" i no pogut ser entrades en l'exercici de 2017 i passaran a comptabilitzar en l'exercici comptable d'enguany. Roigé ha concretat que es tracta de pagaments per valor de 36.746 euros, una xifra "simbòlica", ha dit, en comparació a les extrajudicials de més d'1 milió d'euros que s'havia arribat a incloure en anteriors etapes de governs municipals.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>