XERTA

Escolars aprenen a mantenir la via verda al Baix Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | XERTA

05/06/2018

Aquest dimarts, la brigada de manteniment de la via verda al Baix Ebre explicava als escolars la importància que té la cura i la conservació d’aquesta via. La xerrada, que ha tingut lloc al costat de l’estació de Xerta, s’emmarca en la Setmana de la Natura. Una iniciativa a la que s’ha sumat el Consell Comarcal del Baix Ebre i que vol conscienciar de la necessitat de conservar el medi ambient i el patrimoni natural.

Els integrants de la brigada, sota l’atenta mirada dels escolars, han fer explicacions i demostracions de com usar les ferramentes per al manteniment de la via, que en són moltes. Les que usen per tallar gespa i desbrossar els vorals o per recollir la brossa.

El Consell Comarcal ha obsequiat els alumnes amb una carmanyola i amb una cinta commemorativa de la Setmana de la Natura 2018. Setmana en la que s’han organitzat més de 300 activitats arreu de Catalunya.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>