TORTOSA

Escriptors ebrencs organitzen un recital d’homenatge a Gerard Vergés


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

19/04/2018

Els autors de les Terres de l’Ebre ja escalfen motors per a la diada de Sant Jordi d’enguany. Un dels actes previs tindrà lloc aquest diumenge, 22 d’abril, a partir de les nou del matí. Es tracta de la V Trobada d’Escriptors de les Terres de l’Ebre, que organitza el col·lectiu diLLUMs d’Arts al Forn. Una trobada amb autors ebrencs i gent de la cultura en general, que es farà al restaurant El Forn de la Canonja, lloc en què, al migdia, també hi tindrà lloc un dinar literari amb recitacions, lectures i acompanyament musical. L’escriptor Jesús Tibau ha explicat que ja n’hi ha una setantena d’inscrits a l’esmorzar del matí.

Entre els dos actes de la V Trobada d’Escriptors, també hi haurà un recital d’homenatge a Gerard Vergés. Serà a partir de les 12.30 del migdia, a l’Espai Vergés del parc municipal. Tibau ha recordat que, amb motiu del quart aniversari de la mort de Vergés, s’ha organitzat una recitació íntegra de l’obra ‘La insostenible lleugeresa del vers’, amb la participació de 14 rapsodes i acompanyament musical.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>