ALCANAR

Estremera retorna la carta que Esquerra d’Alcanar havia enviat a Junqueras


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



A.P. | ALCANAR

03/05/2018

Coincidint amb els sis mesos de l'empresonament d'Oriol Junqueras, la secció local d'Alcanar d'Esquerra Republicana de Catalunya va rebre la carta retornada pel Centre Penitenciari Madrid VII, més conegut com d'Estremera, que uns mesos abans li havien adreçat al president del partit.

'Ahir va ser un dia trist per a la democràcia, un més, perquè a la situació d'injustícia que pateixen els empresonats i exiliats polítics catalans, se li sumen les formes amb què actuen les institucions espanyoles'. Ha manifestat l'alcalde d'Alcanar i president de la Federació de l'Ebre d'Esquerra, Alfons Montserrat.

Montserrat ha afegit que 'estem dolguts perquè se'ns ha impedit poder fer-li arribar una carta plena d'afecte, solidaritat i ànims a l'Oriol; un fet que evidencia la clara falta d'humanitat i de respecte d'aquells que han decidit retornar-la. Tanmateix persistirem i li farem arribar'.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>