AMPOSTA

Eufònic aproparà als espectadors a les noves sensacions i experiències multimèdia


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | AMPOSTA

02/07/2018

Artistes com Balago, Maotik & Melmann, Marion Harper, D'Valentina, North State o Los Ganglios seran els noms de la setena edició d'Eufònic que de nou, aportarà sensacions i experiències multimèdia als seus espectadors.

L'eclecticisme d'Eufònic començarà a mostrar-se a finals d'agost, amb la inauguració de les instal·lacions i intervencions artístiques. Unes propostes arriscades que prenen el paisatge com a protagonista, estenent-se pel territori, de Miravet a Vinaròs passant per Amposta, Tortosa i Ulldecona.

Eufònic 2018 s'inaugurarà el 30 d'agost a la Ràpita amb l'espectacle audiovisual "Moments" de l'artista digital Maotik, francès establert a Mont-real, i el compositor Melmann, argentí establert a Barcelona. El llenguatge orgànic dels visuals de Maotik troba un camp abonat per al seu paisatgisme oníric en les melodies de Melmann, creades amb elements inusuals en este món com ara l'arpa o un instrument de corda xinès anomenat Guzheng.

Este serà el tret de sortida a tres dies dedicats a la música i a l'art per on passaran artistes com la jove vocalista i compositora austríaca AVEC, cantautora electrònica de sons malenconiosos i foscos; la viscelaritat i intensitat sònica d'Huma, experiments sonors amb influència de la música clàssica però també del metall; els personalíssims Los Ganglios, un dels grups més potents sorgits de l'underground barceloní, amb un so que és una barreja de cúmbia futurista, techno i punk amb lletres que claven l'absurd de la nostra realitat tecnològica; o un dels noms més prometedors del pop electrònic nacional, el duet gironí North State. Per Eufònic 2018 també passaran el DJ portuguès Jorge Caiado, l'electropop lluminós de Marion Harper, un huracà en directe, i la fantàstica proposta de Nightcrawler, electrònica amb pedigrí, synthwave fosc i cinematogràfic, deutor de les bandes sonores del cinema de terror del 80.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>