AMPOSTA

Èxit de participació al Campionat Nacional de Cavalls Frisons


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | AMPOSTA

08/07/2018

Amposta ha acollit aquest dissabte el V Campionat Nacional de Cavalls Frisons. Una jornada on hi ha participat 33 exemplars entre eugues i cavalls i on s'han valorat entre d'altres la morfologia dels animals. L'objectiu és seleccionar els millors cavalls i elegir el campió i campiona d'Espanya. Des de l'organització destaquen l'èxit de participació i el fet que Amposta es converteixi en la capital europea del frisó durant un dia.

El campió nacional ha estat el cavall amb el dorsal 33 propietat de Montserrat Viola, mentre que el subcampió ha estat el dorsal 22 de Ramon Tarragó i Montse Miralles. L'euga campiona nacional ha estat el dorsal 8 de Valentín López i la subcampiona el dorsal 6 de Luis Rodríguez. Per als propietaris és tot un orgull que els seus animals siguin premiats.

L'esdeveniment ja estat organitzat per l'Associació Nacional del Cavall Frisó amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Amposta i Frisones de la Cruz.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>