AMPOSTA

Èxit de participació en la 8a Zarabasket Cup


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Natàlia Barraguer | AMPOSTA

23/04/2019

Del 18 al 21 d'abril Amposta i Tortosa van acollir la 8a edició de la Zarabasket Cup. Vora 1.400 esportistes provinents de tot l'Estat espanyol i dividits en les categories aleví, infantil, cadet i júnior van disputar un total de 270 partits, els quals van fer gaudir als seus participants i espectadors de cada minut de joc.

L'Edició d'enguany va comptar amb 120 equips nacionals i 2 d'internacionals: el Triquis d'Oaxaca de Mèxic i el Virum Vipers de Dinamarca.

El torneig es va disputar per primera vegada l'any passat a Amposta i enguany, davant l'important increment d'equips participants, el pavelló de Remolins de Tortosa ha esdevingut subseu del torneig.

Tot i que durant la jornada de dissabte la pluja va provocar inundacions en alguns dels pavellons, fet que va causar la suspensió d'alguns dels partits i a la reubicació dels jugadors a una tercera seu, a Sant Carles de la Ràpita, la fita va ser tot un èxit tant a nivell de participació com d’organització.

Un dels altres atractius de la fita va ser la Social Fan Zone, un espai amb food trucks i zona d’oci dedicat al moviment solidari #BailaConEM, el qual lluita contra l’esclerosi múltiple.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>