AMPOSTA

Èxit de participació i vendes en la 58a Fira de Mostres d’Amposta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

10/12/2018

Amposta posava aquest diumenge punt i final a quatre dies de Fira amb una balanç molt positiu. La climatologia ha acompanyat la Fira de Mostres en la seva 58a edició. De fet, l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, assegura que el certamen ha estat un èxit des del punt de vista de la participació i les vendes.

En el marc de la Fira, dissabte 8 de desembre es va celebrar el Dia de la Comarca, enguany dedicat al municipi de la Sénia. La celebració va començar amb la rebuda de les autoritats al Consell Comarcal del Montsià, on Victòria Almuni, doctora en Història de l’Art i recentment guardonada amb la Creu de Sant Jordi per la Generalitat, va pronunciar la conferència institucional. Després la comitiva es va desplaçar a la Fira.

Un dels últims actes que es va celebrar en el marc de la Fira va ser la I Gala de l’Ensenyament. La regidora d’Ensenyament, Inés Martí, va explicar que s’havia volgut fer un reconeixement al món educatiu.

Per aportar un deix de motivació als joves, durant l’acte una persona persona destacada ls va oferir una xerrada partint de la seva experiència. Va ser la biòloga Sandra Leonardo, guardonada amb el Premi Joan Abelló Pascual II per la seva tesi doctoral, i que actualment treballa l’IRTA, on segueix amb la investigació que va iniciar a la seva tesi. Leonardo va valorar la iniciativa.

Durant l’esdeveniment també es van entregar els Premis a l’Excel·lència als Estudis, que enguany es van repartir entre 148 alumnes de Cicles Formatius, Graus Universitaris, Màsters i Estudis Superiors en Música i Dansa. // Foto AJUNTAMENT D'AMPOSTA.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>