SANT CARLES DE LA RÀPITA

Experiències, èxit i problemes sobre la taula dels petits comerciants


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | SANT CARLES DE LA RÀPITA

26/03/2018

Pràcticament només descansen en diumenge al matí, i aquest va ser el moment escollit per la Unió de Comerç Rapitenc i Pymeralia per celebrar la cloenda les segones Jornades d’Intercanvi d’Experiències Comercials.

Mig centenar de comerciants de la Ràpita, i altres vinguts de l’Aldea, Flix, la Sénia, Deltebre, Reus o Mollerussa van posar sobre la taula les seues experiències, compartint les claus d’èxit del seu negoci, però també els problemes als que s’han enfrontat uns comerciants.

Muntsa Vilalta, Directora General de Comerç, defineix el comerç com una peça fonamental en la vida dels pobles i ciutats.

En una línia semblant es manifestava l’alcalde de la Ràpita Josep Caparrós.

Així les coses, entre casos d’èxit i experiències de campanyes de dinamització i associacions comercials es va arribar a un dels punts d’inflexió del petit comerç de cara al futur. Internet.

Al conjunt de Catalunya han estat 6.000 persones les que han participat durant una setmana en les més de 200 activitats programades en el marc de les Jornades Comerç Increïble.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>