TORTOSA

Falsa alarma per una maleta sospitosa a Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà/Albert Pascual/Clara Seguí | TORTOSA

21/07/2018

Els Mossos d'Esquadra van rebre un avís a les 20,30 hores de divendres per una maleta sospitosa abandonada a la cantonada de l'Avinguda Generalitat amb carrer de la Ciutadella. Va ser llavors quan es va activar el protocol ordinari davant d'un objecte sospitós. Els mossos van acordonar la zona i la van tallar al trànsit prohibint el pas a qualsevol persona, fins i tot veïns. Hores més tard s'hi van desplaçar tècnics especialistes en desactivació d'artefactes explosius (Tedax) dels Mossos que van comprovar que no hi havia res estrany i que es tractava d'una falsa alarma. Minuts després, cap a les dotze de la nit, els mossos es van emportar la maleta i van desactivar l'operatiu. Així és com ho va viure un veí de la zona.

Aquesta operació va despertar la curiositat de veïns i veïnes que observaven les actuacions policials i també va causar bastantes incògnites entre els tortosins i tortosines que en parlaven a través de les xarxes socials. Amb tot es tracta d'una mesura preventiva ja que hi ha activat el nivell 4 sobre 5 d'alerta antiterrorista a tot l'estat espanyol.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>