TORTOSA

Falten voluntaris per a la dècima edició del Gran Recapte a l’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

09/11/2018

El Banc dels Aliments ha fet una crida a la ciutadania ebrenca per trobar voluntaris per a la 10a edició del Gran Recapte. Aquesta gran fita solidària tindrà lloc el 30 de novembre i 1 de desembre. Al conjunt de les Terres de l'Ebre se'n necessiten uns 1.300, dels quals 700 corresponen a la ciutat de Tortosa. El portaveu del Banc d'Aliments a les Terres de l'Ebre, Òscar Ologaray, ha detallat que només hi ha inscrits una quarta part dels voluntaris que fan falta per al Gran Recapte.

Per això ha apel·lat la ciutadania a inscriure's trucant al 977 441 364 de dilluns a divendres de 10 h a 13 h i de 17 h a 20 h o a través del web www.granrecapte.com. Ologaray ha recordat que, durant el 2017, a les Terres de l'Ebre el Banc d'Aliments va repartir més de 500.000 quilos de menjar, el que suposa 85 quilos per persona i any, lluny dels 400 que es consideren necessaris per a una dieta equilibrada. En aquest punt, Ologaray ha destacat la importància de dignificar la pobresa.

La regidora de Serveis Socials i Drets Civils, Maria Jesús Viña, ha destacat que Tortosa és una “ciutat solidària”, com demostra al llarg de l'any en accions com aquesta.

El Banc d'Aliments recorda que la crida va especialment adreçada a aliments de primera necessitat, com ara llet, oli o conserves de verdures o de peix. Com a novetat, en aquesta dècima edició es durà a terme un projecte amb els alumnes de 6è de primària de l'escola del Temple de Tortosa, que a més de participar activament com a voluntaris del Gran visitaran el procés de distribució d'aquests aliments a les famílies més necessitades de la ciutat. El Gran Recapte és organitzat pel Banc d'Aliments, l'Ajuntament de Tortosa, Càritas Tortosa, Creu Roja, l'Arxiconfraria de la Cinta i Protecció Civil.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>