AMPOSTA

Family Cash vol obrir portes a l’antic Carrefour d’Amposta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

11/12/2018

La valenciana Family Cash és l’empresa que ha fet una oferta per ubicar una nova gran superfície comercial a les instal·lacions que Carrefour va tancar al maig del 2013. Family Cash és una empresa fundada el 2013 que té diversos establiments a poblacions com Xàtiva, Torrent, i Ontinyent, i que es troba en procés d’expansió. De fet, el passat mes de juliol va obrir les portes el Family Cash de Vinaròs, al costat de l’N-340. Ara l’empresa vol començar a implantar-se a Catalunya, i s’ha fixat en poblacions com Amposta i Tortosa. En el cas d’Amposta, l’arribada de Family Cash podria suposar també l’arribada d’una coneguda cadena d’hamburgueses.

Sense voler dir noms, l’alcalde d’Amposta va confirmar dilluns l’existència de l’oferta durant una entrevista a Canal 21 Ebre. Però Adam Tomàs va recordar que no és la primera empresa privada que s’ha interessat per l’antic centre comercial. L’alcalde va insistir que es tracta d’una iniciativa privada, i que no volen generar expectatives des de l’Ajuntament.

El complex Futuro Ciudad Amposta es va inaugurar al desembre del 2010 amb una inversió inicial d’uns 30 milions d’euros. Tres anys després, Carrefour va tancar el seu hipermercat acusant els promotors d’haver incomplert els acords. Tot seguit, el projecte va fer fallida i el complex va pertànyer a Banco Popular, però l’actual propietari és la immobiliària Blackstone, que és qui haurà de decidir si accepta la proposta de Family Cash. // Foto FAMILYCASH.ES.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>