TORTOSA

Faura (ERC-Tortosa Sí) se suma al tren d’alcaldables per al 2019


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

31/05/2018

Sense sorpreses, l’assemblea de militants d’Esquerra de Tortosa ha donat el vistiplau a la candidatura de l’advocat Xavier Faura com a alcaldable per a les eleccions municipals del 2019.

Faura va ser l’únic candidat, com ha sigut el cas d’altres municipis com la Ràpita o Amposta. La plataforma Tortosa Sí, de Xavier Faura, és una proposta de la mateixa executiva un cop es van posar en contacte amb Esquerra.

El nou candidat en la cursa pel primer seient a l’Ajuntament de Tortosa, Xavier Faura, va agrair “la generositat” d’Esquerra per comptar amb una persona de fora del partit per encapçalar la llista d’una formació amb bones perspectives electorals.

Faura també ha detallat com la bona sintonia entre el projecte que ell i la seua plataforma representa, amb el d’Esquerra.

Xavier Faura també ha anunciat que farà una campanya en signe positiu, fugint de presentar una visió catastrofista de la ciutat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>