TORTOSA

Faura (Tortosa Sí): ‘Volem governar amb qui tingui un projecte comú’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

23/05/2018

Xavier Faura està convençut que, el proper 30 de maig, els militants de l’assemblea local d’Esquerra donaran suport a la seua candidatura com a cap de llista. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Faura ha admès que la plataforma electoral Tortosa Sí haurà de plantejar-se si es presenten en solitari, com a llista independent, si els republicans no accepten l’acord electoral. Però ha advertit que emprendre aquest camí sense el suport d’unes sigles com les d’Esquerra no seria fàcil.

El portaveu de Tortosa Sí ha dit que volen sumar cap a la dreta i també cap a l’esquerra, però s’ha mostrat enigmàtic a l’hora d’avançar amb qui no governaria. Segons Faura, volen governar amb qui l’aritmètica ho face possible, sempre que tinguen “un projecte comú”.



Segons Faura, Tortosa Sí és fins ara un fòrum de debat, amb gent d’ideologies diverses. Amb tot, ha deixat clar que majoritàriament són independentistes.

Finalment, Faura s’ha definit a ell mateix com “un personatge molt peculiar”, a qui li agrada dir “les coses clares”. I, segons el portaveu de Tortosa Sí, aquesta frescor és el que li convé a la política municipal.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>