TORTOSA

Faura reitera que cal reduir l’àrea comercial dels terrenys de Renfe


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

15/05/2019

El candidat d’ERC-Tortosa Sí, Xavier Faura, s’ha compromès a negociar des del primer dia amb Adif per aconseguir la recuperació dels terrenys de Renfe si el 26 de maig assoleix l’alcaldia. Faura ha afirmat que treballaran per la via del consens però si no és possible, optaran per la via legal. Després de posar en dubte l’existència de cap acord entre l’Ajuntament i Adif, el candidat d’ERC-Tortosa Sí ha proposat un canvi en el sistema de pagament de pagament dels terrenys. Així, enlloc de l’expropiació s’optarà per la via d’ocupació directa, un sistema menys costós. Faura també ha dit que promourà una modificació del pla de millora de Renfe per reduir els 6.000 metres quadrats d’àrea comercial ja que considera que és “inviable” si es vol mantenir la zona comercial de l’avinguda Generalitat i el centre.



Pel que fa a l’ordenació de carrers, ERC-Tortosa Sí considera que l’artèria principal de comunicació s’ha de situar a la Ronda Docs, Ronda Reus i carrer Artur Anguera, fins a comunicar aquesta àrea amb l’avinguda Felip Pedrell, és a dir, amb connexió al riu. Així, es permetrà que l’avinguda Generalitat i el carrer Cervantes siguen unes àrees on els vianants tinguen prioritat i es convertiran en un bulevard comercial. Més enllà de l’ús residencial, la proposta dels republicans inclou una zona verda i aparcaments.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>