TORTOSA

Faura: “Volem canviar la manera de fer política a Tortosa”


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

09/05/2019

ERC-Tortosa Sí va presentar aquest dimecres al vespre la candidatura i el programa amb què concorre a les eleccions municipals del 26 de maig en un acte públic al pati del Museu de Tortosa que va reunir més de 500 persones. Faura va mantenir un diàleg amb altres membres de la candidatura per tal d’exposar els eixos del seu programa electoral. El benestar social, la dinamització econòmica, la mobilitat i, de forma transversal, un canvi en la manera de fer política són els eixos del programa republicà.

Mitjançant una conversa amb Josep Rima i Pau Galiana, números 3 i 5 de la candidatura respectivament, Faura va exposar les propostes per recuperar i potenciar com un actiu turístic les muralles, així com les actuacions que plantegen per obrir la ciutat al riu i millorar la mobilitat. Pel que fa a les propostes en matèria d’educació i salut, l’alcaldable les va explicar a través d’un diàleg amb Pilar Caballé i Mar Lleixà, que ocupen el número 4 i 6 de la llista respectivament. I finalment, el candidat a l’alcaldia va conversar amb Maria Jesús Viña, la número 2 de la candidatura, sobre polítiques de transparència. // Foto ERC-TORTOSA SÍ.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>