TORTOSA

Ferran Bel acusa Pedro Sánchez de voler pactar amb Ciudadanos


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

15/02/2019

Ferran Bel ha afirmat este divendres que l’únic objectiu de Pedro Sánchez és poder fer un pacte de govern entre el PSOE i Ciudadanos. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, el diputat del PDeCAT ha valorat així la data d’eleccions per al proper 28 d’abril, que el president del govern ha convocat després del veto dels independentistes al pressupost general de l’Estat. De fet, ha dit que Sánchez està rebent pressions perquè es faci l’acord amb Ciudadanos, i que per això es va trencar el diàleg del PSOE amb els independentistes.

En este sentit, Bel ha advertit que un pacte dels socialistes amb el partit d’Albert Rivera pot suposar l’aplicació d’un segon 155, o bé de polítiques negatives per a Catalunya.

Segons Bel, la data del 28 d’abril respon als interessos personals de Sánchez, ja que el més racional hauria estat fer les eleccions general coincidint amb les municipals del 26 de maig, en l’anomenat superdiumenge. A més, ha culpat el president espanyol del fracàs dels pressupostos.

El diputat del PDeCAT també ha dit que els pressupostos de Sánchez ja formaven part de la mateixa precampanya electoral, tot i que dimecres a la nit i dijous al matí els nacionalistes catalans estaven molt a prop de tancar un acord.

Finalment, Bel ha conclòs que no s’entendria que ara se suspengués el judici de l’1 d’Octubre, per molt que ja ha quedat “molt clar” que es tracta d’un “judici polític”.

*Podeu veure l'entrevista íntegra del #PrimeraColumna clicant aquí.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>