VILALBA

Festival de gols

Albert Pascual | VILALBA

18/01/2016

Partit trepidant entre el Vilalba i l’Atlètics Móra la Nova disputat diumenge a la tarde. El conjunt local va fer un bon joc davant un Móra la Nova que va plantar cara però sense gaire encert de cara la porteria, fins i tot en mala sort al marcar en pròpia porta el primer gol de l’encontre.

El partit va començar amb domini i accions de perill locals. La més destacada la d’Abdul en enviar un potent xut al travesser.

El primer gol arribaria al minut 44’ quan Bernabé centra a l’àrea petita i Ionel Balea l’envia sense voler al fons de la porteria que ell defensava.

Al tornar del descans Youness posaria el 2 a 0 en el marcador al minut 47’ en una jugada combinada amb Bernabé i Abdul.

Al minut 59’ Aleix Martí retallava distàncies en marcar un golàs que sorprenia al porter de Vilalba i a tota l’afició.

No menys espectacular va ser el 3 a 1, gol del Vilalba que marcaria Joan Aregio al 68 enviant una canonada ajustada a l’escaire de la porteria moranovenca.

Al minut 89 encara va haver temps per un altre gol. Esta vegada de penal que acabaria transformant Esteban Fernádez.