CAMARLES

Fi de festa per als runners ebrencs

Albert Pascual | CAMARLES

15/11/2016

Punt final a la temporada 2016 del Running Series. Aquest divendres, el casal d'avis de Camarles va ser el punt de reunió dels runners participants en aquesta prova que ha recorregut onze poblacions de les Terres de l'Ebre.

A l'acte també van participar autoritats locals com l'alcalde de Camarles, Ramon Brull, qui va fer un breu parlament on va reivindicar la cursa del seu poble com una de les pioneres del circuit.

Un històric de l'atletisme a les Terres de l'Ebre, Rafa Flores, va ser l'encarregat de cridar a tots els premiats: 30 corredors en diferents categories destacant els guanyadors absoluts Juanma Martínez, Azziz El Jihaoui i Xavier Ortín en categoria masculina, i Andrea Drago, Pilar Rus i Geni Batiste en categoria Femenina.

També van ser reconeguts els equips que millor paper han fet durant l'any: l'Ultra Runners Team, el Paleo Delta, el Montbike Amposta, la Unió Runners Santa Bàrbara i l'Ampolla Runners.

No va faltar el reconeixement als disset valents que no han fallat a cap de les onze cites del calendari.

La festa va acabar amb l'anunci de les deu proves que es disputaran durant el 2017, una menys que enguany, ja que no entrarà dins el calendari els 10 km de la Pobla de Massaluca. La prova nocturna d'aquesta edició serà Lo Balcó de Camarles.