BATEA

Futbol de qualitat a la tercera catalana

Martí Garcia / Albert Pascual | BATEA

01/02/2016

El Batea continua sent el líder del grup primer de la tercera catalana en guanyar aquest cap de setmana al Perelló en un bon partit per part de tots dos equips.

Tant l’un com l’altre van buscar en tot porteria contraria tenint ocasions de gol molt repartides i on finalment el triomf es va decantar per als locals.

De fet el primer gol seria per al Perelló. Al minut 12’ Àlex Pedrosa pràcticament sòl davant el porter Aubanell marca sense massa dificultats i avança als del Baix Ebre.

El Batea reaccionaria ràpid i al 19’ empata David Bes en una espectacular jugada fent una vaselina sobre el porter Marc Andreu.

La resta de la primera meitat va estar repartida en quant a ocasions de gols per als dos equips però amb empat a un gol s’arribaria al temps de descans.

Al poc de començar el segon temps, una bonica jugada combinada del Batea des de camp propi acaba transformant en el 2 a 1 Agustí Fornós.

El Perelló però reaccionaria al cap de cinc minuts en un altre espectacular gol d’esquena de porteria obra de Magí Andreu a partir d’un xut de falta des de lluny. Amb quasi trenta minuts per davant el partit estava més obert que mai.

Agustí Fornós al minut 89’ oferiria un altre gol d’ensomni en rematar de cap una pilota enviada des de mig cap al fons de la porteria. Fornós, el pitxitxi, sentència el partit amb el seu trenta-novè gol en el que portem de temporada.