GANDESA

Gandesa acull la Copa de Tarragona de Trail


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | GANDESA

28/09/2018

Gandesa acollirà el diumenge 30 de setembre una nova edició de la Copa Tarragona de Trial que arriba per primera vegada a les Terres de l’Ebre, en concret a la capital de la Terra Alta. Gandesa ha creat un espai perquè els joves puguin desenvolupar activitats en bicicleta o amb skate.

Tot i ser una Copa Tarragona, aquesta prova esportiva concentrarà amants del trail d’Andorra i de tota Catalunya. Segons l’alcalde de la població, aquest esdeveniment és un primer pas per fomentar la bicicleta, i també perquè Gandesa participi en altres edicions o competicions d’aquest tipus ara que ja compten amb un parc de trial.

La Copa Tarragona de Trial agruparà esportistes des de la categoria benjamí fins a la júnior. Amb tot, s’espera una participació de vora 80 esportistes. Aquesta Copa serà un primer pas per fomentar el trial a la comarca junt amb algunes extraescolars que afirma Luz, ja tenen previstes.

La Copa Tarragona de Trial acabarà a Botarell el 14 d’octubre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>