GANDESA

Gandesa, capital dels pallassos amb el Xeic de Clowns


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno / Laura Aragonés | GANDESA

14/08/2018

Gandesa va ser dissabte la capital dels pallassos amb la celebració de la primera edició del festivalet Xeic de Clowns. El plat fort del festival va ser Tortell Poltrona, que va actuar al cinema Coliseu amb el seu espectacle ‘Post-Classic’, un recull dels millors números de la seua trajectòria. L’espectacle de Poltrona va ser l’únic que no era gratuït, tot i que l’entrada tenia un preu popular de cinc euros.



Però la jornada havia començat al matí amb un taller de circ per als més menuts, i va seguir amb les actuacions del pallasso Betu i de la companyia Mortelo&Manzani.



Albert Vinyes, el passallo Betu, va explicar que el Xeic de Clowns és una iniciativa de la companyia Passabarret, i va celebrar la bona acollida del públic. Vinyes també va assenyalar que els pallassos continuen agradant a grans i menuts, tot i que sovint han de lluitar contra els telèfons mòbils.

Per la seua banda, l’alcalde de Gandesa ha destacat l’aposta de l’Ajuntament per organitzar el primer festival de pallassos de les Terres de l’Ebre. De fet, Carles Luz ha garantit que hi haurà més edicions del Xeic de Clowns.

Al festival de pallassos de Gandesa també va actuar el Capitán Maravilla, amb un espectacle d’humor mordaç i absurd amb què ha triomfat a tot el circuit nacional de circ i pallassos de carrer.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>