GANDESA

Gandesa comença la festa major amb el pregó d’Eva Vicens Andrés


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | GANDESA

30/08/2018

Gandesa ja ha començat la seua festa major, que durarà fins al proper 3 de setembre. Este dijous va fer-se el pregó, que enguany ha anaT a càrrec de la periodista gandesana Eva Vicens Andrés, redactora de Vadevi.cat i directora dels premis Vinari. També va tenir lloc la proclamació de les pubilles i hereus del 2018. L’acte va omplir de gent l’emblemàtica plaça del Comerç. Durant el seu discurs, l’alcalde de la població, Carles Luz, va afirmar que encara no sabia si este seria el seu últim pregó de festes. De fet, va dir que la “incertesa” per part seua “és gran”, de cara al futur polític.

La pregonera d’enguany, Eva Vicens Andrés, va explicar la seua interessant trajectòria professional, i com sent de Gandesa va acabar treballant com a periodista enològica. Enguany, l’hereu de la festa major de Gandesa és Aitor Domènech, mentre que la pubilla és Anna Huguet. Un dels moments més simpàtics del pregó el va protagonitzar Lluc, l’hereu infantil.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>