TORTOSA

Gellida creu que el PSOE rebrà pressions per pactar amb Ciudadanos


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

18/02/2019

El politòleg Jesús Gellida ha donat credibilitat a un possible acord entre el PSOE i Ciudadanos, després de les eleccions generals convocades per al 28 d’abril. Un pacte que el diputat del PDeCAT, Ferran Bel, ja va apuntar divendres, també en una entrevista a Canal 21 Ebre. Gellida ha recordat que Pedro Sánchez ja va intentar un govern amb Ciudadanos, que no va ser possible perquè Podemos s’hi va oposar. Així, tot i que ha advertit que tot dependrà dels resultats, ha apuntat que hi haurà moltes pressions perquè el pacte PSOE-Ciudadanos tire endavant.

En qualsevol cas, Gellida ha alertat que amb este pacte pot quedar a l’aire qualsevol sortida política a la crisi de Catalunya, tot i que d’això en depèn la governabilitat a Espanya.

Per la seua banda, el també politòleg Joan Alginet ha assenyalat que a Ciudadanos li interessa virar cap al centre polític, després de la radicalització del PP de Casado i de l’ascens de Vox.

A la taula d’anàlisi també hi ha participat Anton Monner, historiador i cronista de Gandesa. Segons Monner, a l’oligarquia i les elits espanyoles els pot interessar l’entesa entre els socialistes i Ciudadanos, i per això ha dit que els sobiranistes haurien de votar en clau catalana i amb la màxima unitat possible.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>