BENICARLÓ

Gellida: ‘El judici de l'1-O serà un altaveu molt potent per a Vox’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | BENICARLÓ

30/01/2019

A poques hores per al trasllat dels presos independentistes a Madrid, el politòleg Jesús Gellida ha advertit que Vox utilitzarà el judici com un potent altaveu mediàtic. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Gellida ha recordat que Vox ha crescut a Espanya, en bona part, aprofitant el seu discurs anticatalanista. I que ara també ho farà, tenint en compte que podrà participar com a acusació popular en el judici pels fets de l’1 d’Octubre.

A més a més, Gellida ha apuntat que el judici serà al voltant de la precampanya i la campanya electoral de les municipals, de les europees i de moltes eleccions autonòmiques. Per tant, ha advertit que Vox voldrà aprofitar-ho per difondre als mitjans el seu discurs ultranacionalista, xenòfob i antifeminista.

Gellida ha analitzat el ràpid ascens de Vox en la política espanyola, i ha assenyalat que la seua irrupció ha fet que tant el PP com Ciutadans radicalitzin els seus discursos. Però també ha dit que partits de centre-esquerra com el PSOE també han variat la seua estratègia, escorant-se cap a postulats propis de la dreta.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>