Golejada local al derbi del Delta

Natàlia Barraguer | DELTEBRE

26/03/2019

Jesús i Maria 4 - 0 La Cava

El camp del Jesús i Maria estava ple de gom a gom per presenciar l'esperat derbi contra La Cava. Inici amb molt de ritme, amb dos equips que buscaven tenir la pilota. Aquesta igualtat al terreny es va veure truncada al minut 22 quan Santaella, capità de La Cava, es va haver de retirar del terreny de joc després de lesionar-se. La pèrdua del seu capità va descentrar als visitants fet que van aprofitar els jugadors del Jesús i Maria, els quals només un minut més tard d'aquesta baixa van encetar el marcador per mitjà de Salva. Un gol que va donar confiança als locals, els quals van començar a circular millor la pilota i això va fer que l'equip disposes de varies ocasions per avançar-se al marcador. Amb aquest domini, el jesusenc Soufaine va marcar el segon gol. Els jugadors de la Cava pràcticament no van apropar-se a la porteria i va ser de nou el Jesús i Maria, de la mà de Lucero, que en els darrers minuts de la primera part va marcar el 3-0.

Al segon temps, els roigs i blancs sortien igual d'endollats i amb ganes de seguir amb el domini del partit. Valsells, al minut 50, va tancar el marcador amb el definitiu 4-0. La resta de la segona part va seguir amb el domini dels locals sense que els visitants poguessin retallar distàncies. Triomf que es quedava a casa i que era important pel Jesús i Maria.

Aquesta victòria fa que l'equip de Cristian Torta es mantingui segon en la classificació empatat a 49 punts amb el Batea, que va líder pel gol average particular. La Cava es manté en dotzena posició amb 35 punts.