TORTOSA

Gran acollida d’Aleix Espargaró a Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | TORTOSA

20/09/2018

El pilot de Moto GP Aleix Espargaró va visitar dimecres a la tarda la botiga Fàbregues MotorSport de Tortosa. Més d'una hora de firmes, en què el protagonista va voler que tots els aficionats tinguessin el seu nom en diferents cartells, fotografies i tot tipus de merchandising de la marca de cascos KYT, patrocinador del seu equip i organitzador d’aquest event. Entre els assistents, un gran volum de nens i nenes aficionats al motociclisme, no es van voler perdre l'ocasió per parlar amb el pilot i desitjar-li sort.

Alguns seguidors van voler portar els seus objectes més valuosos com una bicicleta o una peça de roba, perquè Aleix els deixés la seva firma, abans de marxar cap al gran premi d’Aragó.

Canal 21 Ebre va aprofitar la parada del pilot per fer-li una entrevista i conèixer així com prepara la temporada vinent. L'entrevista completa es podrà veure al programa Poliesportiu i també a les xarxes socials i web.

Per tancar la tarda de firmes, es va realitzar un sorteig d'una visita guiada i d'un passi doble al Paddock Moto GP Gran Premi Movistar d'Aragó que se celebrarà aquest cap de setmana.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>