HORTA DE SANT JOAN

Gran partit sota la boira

Albert Pascual | HORTA DE SANT JOAN

14/12/2015

L’Horta i l’Ascó B van disputar un interessant encontre sota la boira. Els dos equips estan necessitats de punts, ja que ocupen la part baixa de la classificació de la tercera catalana.

El partit va ser molt disputat i els dos equips van oferir un bon joc amb moltíssimes oportunitats de gol. Els gols però, van estar a l'altura del partit. Primer s’avançava l’Ascó B al minut 54 amb el gol de Ignacio Roca. Al cap de tres minuts la resposta de l’Horta en forma de gol la donava Salvador Clua.

Cap al minut 70 de partit, Nil Garcia capgirava el marcador a favor de l’equip local, i era el torn del filial de l’Ascó per empatar. El 2 a 2 l’aconseguia Adrià Miró al minut 75’.

El gol que decidiria el partit per a l’Horta de Sant Joan va ser, de nou, obra de Nil Garcia al 77.