SANTA BÀRBARA

Héctor Abad, vencedor del Campionat de Catalunya 30 de ciclisme

Maria Acosta | SANTA BÀRBARA

30/06/2015

Un total de 107 corredors van disputar el Campionat de Catalunya Màster 30 i segon Gran Premi Ajuntament de Santa Bàrbara, una prova organitzada per la Unió Ciclista Santa Bàrbara. Entre els participants hi va haver 13 corredors de les Terres de l’Ebre, 6 dels quals de l’entitat planera, i 9 inscrits provinents de la Comunitat Valenciana i de l’Aragó.

Un dels membres de la Unió Ciclista Santa Bàrbara, Manel Torta, va explicar a Canal 21 Ebre que la Federació Catalana de Ciclisme va confiar a la seva entitat esportiva l’organització d’aquest campionat, després de l’èxit del 1r Gran Premi Ajuntament de Santa Bàrbara del 2014.

Torta, a més, va destacar l’atractiu del recorregut de la prova que, en 90 quilòmetres, combinava un circuit urbà amb un traçat en línia.

El guanyador de la prova va ser Héctor Abad, del Berria Racing Team, que va creuar la meta després de 2 hores 6 minuts i 49 segons. El segon i tercer classificats van ser Marc Martínez, del Megabici, i Xavier Pérez, del Guimon Cycling Grupo Ciclista.