L'ALDEA

Homenatge a la iaia centenària Asunció Lluch, de l'Aldea


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



A.P. | L'ALDEA

07/05/2018

Aquest diumenge l’àvia Asunción Lluch Melich ha celebrat el seu centenari. L’acte s'ha fet al domicili de la centenària, a l'Aldea, amb la companyia dels seus familiars i també hi han assistit la presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre, Sandra Zaragoza, i l’alcalde de l'Aldea, Daniel Andreu.

La nova centenària del Baix Ebre va nàixer el 3 d'abril de 1918 al Mas de Via, al Barri de l'Hostal de l'Aldea. De jove va ser cosidora i es va casar als 21 anys amb Tomàs Benito Zaragoza. Del matrimoni van nàixer dos fills: Alejandro i Mari, i actualment té tres néts i tres besnéts. Un cop casada va compaginar el treball de casa amb feines de pagesa i ha arribat al centenari de vida amb molt bona salut.

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre, Sandra Zaragoza, li ha lliurat una placa commemorativa, i l'alcalde de l'Aldea, Daniel Andreu, una altra en nom de l'Ajuntament i uns rams de flors.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>