TORTOSA

Huracà Cantaires

Albert Pascual | TORTOSA

15/03/2016

Després de la derrota per la mínima amb el Salou, les Vinyes del Convent Bàsquet Cantaires de Tortosa es retroba amb la victòria a la pista de Ferreries enfront d'un incòmode Vilanova.

L'encontre, que d'entrada es plantejava intens i amb molta lluita durant els dos primers quarts, on la intensitat d'ambdós equips es reflectia al marcador. El primer període acabava amb un parcial de 16/14, i el segon, també favorable, i més ampli, de 22/18.

Els darrers dos quarts de partit, el Cantaires va ser un millor equip, molt superior a La Parròquia Sama Vilanova. Amb una defensa dinàmica i atacs amb molt ritme es va arribar a un parcial de 25/13 al tercer quart, i un gran últim quart que va acabar 20/15.

Un Cantaires seriós i amb mentalitat guanyadora va propiciar un bon espectacle a l'afició congregada al pavelló de Ferreries va gaudir amb el 83 a 60 final. 23 punts de diferència a favor de l'equip roig.

El màxim anotador va ser un espectacular Sandy Junior amb 25 punts. David King en va fer 17. Riverol i Novovic van encistellar un total de 16 punts.

El pròxim cap de setmana, important partit per al conjunt tortosí de cara a optar a les posicions de play-off d'ascens, serà contra el Grup Barna B a la seva pista.