Important victòria per l'Ebre Escola

Natàlia Barraguer | TORTOSA

15/04/2019

CF Ebre Escola 2 - 1 CF Amposta B

Aquest dissabte es va viure a l'Estadi Municipal Josep Otero un altre matx d'aquesta emocionant promoció d'ascens a tercera catalana. En aquesta ocasió s'enfrontaven l'Ebre Escola contra l'Amposta B.

A la primera part els dos equips van sortir al camp conscients de la gran importància que tenia aconseguir la victòria. L'inici del matx va estar marcat per la igualtat amb els dos equips pugnant per portar el control del joc, però va ser l'Amposta el que va aprofitar una de les seves primeres ocasions i al minut 11 van inaugurar el marcador per mitjà de Cristian Regolf. La primera part va seguir amb la mateixa dinàmica on la igualtat i la intensitat van ser les notes predominants amb els dos equips molt ben situats tàcticament. Al minut 45 es va fer justícia al joc mostrar pels dos equips i l'Ebre Escola va aconseguir empatar per mitjà de Josep Monteso.

La segona part va començar amb l'equip local molt ben posicionat sabent per on fer mal al rival. Aquest fet va provocar que l'Ebre Escola s'avancés al marcador al minut 11 de la segona part obra d’Anass. Durant la resta de la segona part el filial ampostí va intentar per tots els mitjans aconseguir l'empat però l'Ebre Escola, amb una gran defensa, no va permetre que el marcador es tornés a moure. Amb el 2 a 1 final l'Ebre Escola aconseguia una important victòria que el situa líder provisional de la promoció d'ascens amb 6 punts, empatats amb l’Arnes.