TORTOSA

Impulsen accions contra l'envelliment, la despoblació i els hàbits de vida saludable


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

17/10/2018

El Consell Territorial consultiu i de coordinació de Salut de les Terres de l'Ebre s'ha reunit aquest dimecres per posar sobre les taula les primeres propostes dels grups que treballen al territori per impulsar polítiques i actuacions socials que millorin la salut dels ciutadans de manera transversal. Les tres comissions que s'han creat a l'Ebre se centren en accions per millorar l'entorn, impulsar estils de vida saludables i frenar l'envelliment i la despoblació dels municipis. El director de Salut Pública, Joan Guix, ha explicat que es tracta de millorar els estats de salut de manera preventiva i transversal amb qualsevol decisió política i social.

La directora de Salut a les Terres de l’Ebre, Marc Lleixà, ha remarcat que el conjunt d’accions proposades per les comissions tenen un efecte positiu en la salut de les persones.

Entre altres, es faran recomanacions sobre l'urbanisme dels espais públics, es farà difusió de la web “Actius i Salut” on s'agenden activitats que poden complementar les teràpies mèdiques i promocionar hàbits saludables, o s'oferiran mentors a joves que busquin assessorament laboral per arrelar-se al territori.

El Consell consultiu de Salut a l'Ebre es tornarà a reunir a la primavera per avaluar l'evolució de els propostes aprovades aquest dimecres i seguir treballant en aquests àmbits. // Foto GENERALITAT DE CATALUNYA.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>