Injusta desfeta asconenca contra el Santfeliuenc

Albert Pascual | ASCÓ

18/02/2019

Ascó 1 – 4 Santfeliuenc

Després d'uns minuts inicials de tanteig, la primera jugada del Santfeliuenc és per inaugurar el marcador quan passaven sis minuts de l'inici del partit. Un gol molt protestat pels locals en entendre que Sani va xutar en posició de fora de joc.

El segon no es faria d'esperar. Al minut 12, Maldonado des de fora de l'àrea engalta un xut imparable. Nou gerro d'aigua freda per als interessos locals. Amb tot, l'Ascó intenta seguir mantenint el control del partit però sense generar ocasions.

A la represa, la primera ocasió és per a l'equip visitant enviant una pilota al pal. L'Ascó continua dominant i portant la iniciativa amb diverses ocasions d'Ousman, però en una contra, Sani encara al porter i marca el 0-3. Càstig massa dur per a un Ascó que ho intenta de totes les maneres i la sort no li acompanya. Els locals segueixen pressionant i els visitants amb el marcador favorable busquen la contra.

Només al minut 68 és Ousman, el millor de l'Ascó, qui aconsegueix marcar un gran gol que de ben poc li servirà al conjunt riberenc.

Un altre contracop del Santfeliuenc li serveix a Josele per a marcar l'1-4 amb el que es va tancar el marcador.

La setmana que ve desplaçament al camp del Vilafranca, equip que esta setmana ha perdut per 1-2 contra la Grama i ocupa una còmoda desena posició. En canvi l'Ascó és divuitè amb 25 punts dintre de les posicions de perill.